ATTENTION: The Boards will be closed permanently on May 28th, 2014. Posting will be disabled on April 28th, 2014. More Info

Star Trek Armada

Afox52904

GROUP: Members

POSTS: 3

Report this Mar. 14 2011, 5:25 pm

Hey, Not sure if anyone can answer this but while playing ST: Armada 1 after the fourth mission in the Federation the game flashes and then goes back to the menu to choose which race I want to play.  I complete the mission fine but it wont load the next level.  If anyone can help it would be appreciated!!

Lieutenant_Jedi

GROUP: Members

POSTS: 1728

Report this Mar. 14 2011, 9:43 pm

What system are you running?


"Can you detect midi - chlorians with a tricorder?"

Invader_Wishfire

GROUP: Members

POSTS: 27518

Report this Mar. 14 2011, 10:31 pm

If you're using Windows Vista or 7, run the game in compatability mode with an earlier version of Windows. Also, make sure you have the most recent patch. If you still have problems, it may be because you have a bad install.

Afox52904

GROUP: Members

POSTS: 3

Report this Mar. 15 2011, 8:59 am

I am using XP and it loads fine and the install was fine.  I dont have the patch installed on it and am running it in compatibility mode for win98.  The game it self runs fine up until that point.  I had the demo installed but uninstalled it thinking that maybe was the problem.  I also uninstalled the game and reinstalled it after I uninstalled the demo version.  I will install the patch upgrade to see if that works other wise Im at a loss.

Afox52904

GROUP: Members

POSTS: 3

Report this Mar. 16 2011, 4:15 pm

Ok I installed the patch but it is still doing the same thing.  Very frustrating since I would like to complete the game.  I am still having fun in Instant Action but would like to complete the game.  Any help would be appreciated!  Thanks.

Forum Permissions

You cannot post new topics in this forum

You cannot reply to topics in this forum

You cannot delete posts in this forum